Suport en el procés d'obtenció de subvencions


Subvencions d'organitzacions dedicades per a projectes locals o transfronterers

El 2015, els acords de París, amb l’objectiu limitar l’escalfament global a menys de 2 ° C en el 2100 en comparació amb l’era preindustrial, van ser aprovats per 195 estats membres de les Nacions Unides de 197 a la COP21.

Més recentment, el 2020, el Parlament Europeu va votar l’European Green Deal amb l’objectiu de convertir Europa en el primer continent amb un clima neutre a partir del 2050.

Des d’aquestes fites, els països de la UE han establert moltes ajudes financeres per assolir els objectius fixats. A França, el pla de recuperació es va posar en marxa a finals del 2020, amb inversions importants.

El nostre equip estudia constantment les estratègies i subvencions presents al nivell de la UE. Tenim contactes privilegiats amb els actors en la transició agrícola i energètica.

Per tant, podem donar suport a tots els promotors de projectes relacionats amb aquestes qüestions en els seus procediments de sol·licitud de subvencions. Primer estudiem les característiques del projecte per seleccionar les màximes subvencions possibles i adequades. A continuació, realitzem els tràmits amb els fons corresponents fins a la validació.

Això us permet obtenir ajuts essencials sense perdre un temps preciós en comprendre un entorn complex i dur a terme tràmits administratius.